Nå blir det ny klatrevegg !

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 13. Apr 2023

Helge og Thea mottar gavebeviset under en seremoni  13.april

 

Klatregruppa vår søkte Sparebankstiftelsen 1.desember, om penger til ombygging av klatreveggen i idrettshallen. Gleden var stor da Helge ble oppringt før påske med beskjeden "Deres søknad er innvilget i sin helhet!"

AFSK klatring er innvilget tilskudd til ombygging av klatreveggen (klikke på lenken), som i korte trekk omfatter nye grep og ruter, som vil gi god utfordring til både nybegynnere og godt drevne klatrere. Det er sannsynlig at vi vil nye utspring og overheng - to kjente begrep innenfor klatresporten. Søknaden ble skrevet med gode innspill fra Stiftelsen Norges Boltefond, som har lang erfaring med klatresporten og både innendørs og utendørs klatreanlegg. 

Thea og Helge informerer at de straks vil gå i gang med planleggingen av ombyggingsarbeidet, og ser for seg at byggeperiode i størst grad vil pågå på forsommeren. "Veggen skal i alle fall være klar til oppstart av klatreaktiviteten i august / september", forsikrer de.   

Klatregruppa vår teller i dag tre personer, leder Helge Oterholt, nestleder Thea Killi, og med seg har de Petter Grøndalen Egeberg i organiseringen av aktiviteten. Den nye veggen med dens utfordringer blir kjærkommen, og hensikten er helt klart økt aktivitet. Gruppa ser for seg et økt tilbud i form av flere klatrekvelder i uken, så vel som tilbud til flere aldersgrupper. I dag er det i størst grad barn og unge i aldersgruppen 6-12 år som driver klatring. "Med den nye veggen kan vi helt klart skape et attraktivt tilbud til ungdom og unge voksne. Dette blir spennende!" sier Thea og Helge. 

Stor gratulasjon til klatregruppa - og jeg er helt enig - dette blir spennende og et skikkelig løft for klatregruppa. 

Det er ennå noen onsdagskvelder med klatring igjen før sommeren, møt gjerne opp i Aurskoghallen, onsdager fra 18.30. Følg klatregruppa på facebook: 

 https://www.facebook.com/groups/1483819408569776 


Til slutt vil vi rette en stor takk til Sparebankstiftelsen som gir oss penger til prosjektet ! 


Det var flere gavemottakere fra kommunen på seremoni hos Sparebankstiftelsen 13.april. På bildet nedenfor ser både Høland IUL og Aurskog Høland kommune representert. 

Her kan du se alle mottakere av tilskudd i "gamle" Akershus fylke denne runden (klikk på lenke)  
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.