Informasjon om kontingent 2018

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 1. Mar 2018

Kontingentsatser

7. februar 2017 avholdt AFSK ekstraordinært årsmøte om kontingentsatsene. Følgende kontingentstruktur og satser ble vedtatt:
  • Enkelt medlemskap – kr. 325,-
  • Familiemedlemskap – kr. 500,-

Kontingentfakturaene blir sendt ut i den kommende tid. Her følger litt generell informasjon om kontingent 2018:

Medlemssystem

AFSK bruker KlubbAdmin som medlemssystem. Det betyr at alle medlemmer som har en registrert epost får tilsendt kontingentfaktura og/eller  betalingsvarsel på epost. Medlemmer som ikke har en registrert vil som vanlig få fakturaen med posten. AFSK oppfordrer alle medlemmer til å registrere eposten deres da det vil gjøre medlemsadministrasjonen enklere og billigere. Les gjerne «Ofte stilte spørsmål» om registrering i MinIdrett.

Familiekontingent

Familiekontingent forutsetter at minst 1 i familien har en registrert epost (hos AFSK). Faktura for familiekontingent sendes kun via epost eller MinIdrett.

Ved overgangen til det nye medlemssystemet har det ikke vært mulig å «autoimportere» opplysninger om familerelasjoner. Det kan derfor hende at alle i familien får tilsendt faktura for enkelt medlemskap. Send en epost til afsk@afsk.no om dette skjer. Da kan vi registrere familierelasjonen, kreditere den feilsendte kontingenten og sende ny faktura på familiekontingent.

Hvem må være medlem/betale kontingent

Alle aktive må være medlem av Aurskog Finstadbru SK. Aktive er de som deltar på AFSK’s aktiviteter og de som har verv i eller via AFSK.

Er du ikke blant dem som må være medlem av idrettslaget, håper vi likevell, at du fornyer medlemskapet ditt. Det vil være en uvurderlig støtte for oss!

Utmelding

Hvis du ikke lenger ønsker å være medlem i AFSK da skal utmelding (i henhold til lovens § 3, stk. 5) skje skriftlig. Utmeldingen kan sendes på epost til medlem@afsk.no eller med post til AFSK, Aurveien 41, 1930 Aurskog.

Flere fakturaer

Det kan dessverre forekomme at noen medlemmer er registrert flere ganger og som konsekvens herav har fått flere fakturaer. Send en epost til medlem@afsk.no hvis dette har hendt. Da kan vi få rettet data samt kreditert de feilsendte fakturaer.

Spørsmål

Ta gjerne kontakt til AFSK kontoret hvis du har spørsmål eller hvis det er noe du lurer på i forbindelse med kontingent 2018.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.