Kai Ivar Hogseth fikk idrettskretsens frivillighetspris

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 3. Jan 2018

Gjennom snart en mannsalder har han vært en ildsjel i AFSKs skigruppe. Nå er Kai Ivar Hogseth tildelt frivillighetsprisen av Akershus idrettskrets.

 

Tildelingen fant sted under skigruppas styremøte tirsdag, der Jon Syversen fra idrettskretsen plutselig troppet opp med en lurt smil.

– Prisen er velfortjent, sa Syversen.

Han viste blant annet til at prisvinneren ledet AFSKs skigruppe i 13 år. Selv måtte Kai Ivar Hogseth medgi at han følte seg dypt beæret ved å bli tildelt frivillighetsprisen.

– Prisen henger høyt. Dette er stort og jeg ser på det som en skikkelig milepæl. Det var aldri i mine tanker at jeg skulle bli tildelt en slik pris, sier han.

Da Hogseth tok over skigruppa i 2003, var det tre unger på skiskole på golfbanen. Gruppa ble foreslått nedlagt. Men Hogseth og kompani valte heller å brette opp ermene og tok tak. Forrige sesong deltok 20-30 barn og unge på skitreningene. Ikke verst, med de snøfattige vintrene vi opplever i våre dager.

– Aktiviteten har blitt større, til tross for snøfattige vintre, sier ildsjelen som er snar med å påpeke at han aldri ville kommet noen vei uten gode hjelpere i skigruppa.

– Jeg har vært omgitt av ja-mennesker i styret. Det har vært en udelt glede å arbeide sammen med dem, sier han

Hogseth sto også ved roret da lysløypa i Aurskog Golfpark ble innviet i 2015.

– Vi kom i mål både økonomisk og dugnadsmessig takket være primus motor Hallgeir Olsen. Han gjør også en formidabel jobb med å kjøre løyper så fort det har lagt seg noen centimetere med snø på golfbanen. Anlegget har blitt flott, og jeg koser meg når jeg ser at folk bruker det, sier Hogseth.

Han forteller at han fortsatt har en drøm som gjenstår for skiløypa:

– I framtida drømmer jeg om at vi kan produsere kunstsnø i Aurskog Golfpark. Ingenting er umulig, sier Kai Ivar Hogseth.

(Teksten er hentet fra Indre Akershus Blad)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.