Flemming overtar etter Arild

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 3. Jan 2018

Daglig leder i Tynset IF, Flemming Bo Christoffersen (48), er ansatt som ny daglig leder i Aurskog-Finstadbru Sportsklubb.

Han trengte ingen betenkningstid da han fikk tilbud om jobben. Med en ektefelle med familie i Rømskog, ble det heller ingen hjemlige protester mot å flytte familien til Aurskog.

– Nå må vi ut på boligjakt, sier 48-åringen som opprinnelig er fra Danmark.

Han gleder seg til å etablere seg på Aursmoen, der det venter en jobb som har en del fellestrekk med den han forlater. Rent størrelsesmessig ligger både idrettslaget og tettstedet Aurskog nært opp til forholdene i Tynset, forteller han.

FRA TYNSET TIL AURSKOG: Etter over fem år som daglig leder for Tynset IF, melder Flemming Bo Christoffersen overgang til Aurskog-Finstadbru Sportsklubb fra 1. oktober.


Solid bakgrunn

–  AFSK er et spennende fleridrettslag. Klubben har også et imponerende idrettsanlegg som vi må sørge for å ta godt vare på, sier Christoffersen.

Etter fem år som daglig leder for Tynset IF, er han godt kjent med drift av idrettslag og betydningen av god samhandling med idrettsgruppene og de frivillige. Han er også opptatt av å ha et nært samarbeid med sponsorer, myndigheter og andre frivillige organisasjoner.


Flemming Bo Christoffersen har solid utdanning, med blant annet embetseksamen i administrasjon og ledelse fra Aalborg Universitet. Han har dessuten allsidig trenerbakgrunn fra i svømming, basketball og fotball.

Rett mann for jobben

AFSKs styreleder Steinar Aasen er glad for å få Christoffersen til Aurskog. Han mener dette er rett mann til å fylle skoene etter Arild Henriksen, som har ledet AFSK-skuta i mer enn 21 år,

– Han har den kompetansen vi er ute etter, både som administrator, økonom, anleggsforvalter og idrettsleder, sier Aasen, som forteller at det var flere velkvalifiserte søkere til jobben.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.