#tilbaketilidretten

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 20. Sep 2021

Kampanjen #tilbaketilidretten markerer gjenåpningen av norsk idrett. AFSK vil med dette ønske alle våre medlemmer, utøvere, frivillige, foreldre og besteforeldre velkommen tilbake til idretten ! 

Ta to minutter pust i bakken og se denne videoen fra Norges Idrettsforbund. 

Lykke til med idretten hos oss i AFSK!

Hilsen hovedstyretLivesending formel 3 fra Sochi i Aurskoghallen lørdag 25. og søndag 26. september - Dennis kjører for seier!

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 16. Sep 2021

Kom til Aurskoghallen lørdag 25. + søndag 26. september, se livesending fra Sochi når Dennis Hauger kjører tre løp lørdag og søndag. I tillegg vises Formel 1 søndag ettermiddag. 

AFSK har kiosken åpen hele helga, du kan både forhåndsbestille mat og du får kjøpt litt snacks og drikke underveis. 

Detaljer og påmelding til arrangementet finner du HERInvitasjon til golfturnering fra Aurskog Sparebank - lørdag 25.september, åpen for alle!

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 16. Sep 2021

Kjære samarbeidspartner,

 

I år fyller Aurskog Sparebank 175 år! Det har vi hatt lyst til å feire sammen med kunder, samarbeidspartnere og lokalsamfunnene banken er en del av. Vi hadde planer om en fyldig jubileumsfeiring gjennom hele året. Det har dessverre blitt færre arrangementer enn vi planla for, men nå drar vi  gang en jubileumsturnering i golf i samarbeid med Romerike Golfklubb!

 

Vi inviterer deg/dere til å delta på turneringen vår lørdag 25. september😊 Meld dere på til Tore i golfklubben, se info under. Dere må ikke melde på et fullt lag, vi setter sammen de påmeldte til hyggelige lag. Etter turneringen blir det enkel matservering og premieutdeling på Fjøset Restaurant.

 

Håper dere har lyst til å være med å feire banken på golfbanen😊AFSK Basketball - åpne treninger for barn fra 10 år og eldre

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 15. Sep 2021


Bilde bildetekst

AFSK basketball inviterer til åpne treninger for jenter og gutter fra 10 år og elder - tre fredager i oktober. 

Fredag 1.oktober, fredag 8.oktober og fredag 15.oktober - mellom kl 17.00 og 18.30 kan barn fra 10 år bli introdusert for basketballsporten. Man trenger ikke å ha spilt basketball fra før. 

Treningene og øvelsene ledes av vår trener Jeff Casper, og spillere fra AFSK gutt 14. 

Vel møtt til åpne treninger - helt gratis å delta. 

Spørsmål kan rettes til Jeff Casper på telefon 924 25 763 eller skriftlig til daglig leder Øystein - dagligleder@afsk.no