Vinnerne i FIFA turneringen 2023

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 14. Aug 2023

Hampus Helgerud (18) fra Bjørkelangen er suveren vinner av årets FIFA turnering, og stolt mottok han en flunka ny Playstation5 konsoll, levert av VEV Romerike, samt Adidas Manchester United - spillertrøye, og håndkontrollpokal.

På søndagen vant han både semifinale og finalen med klare sifre - selv om han nok var litt stresset da han selv skulle spille fotballkamp og hadde dårlig tid for å rekke denne. Hampus spiller for gutter 19 samarbeidslaget mellom AFSK og Aurskog-Høland fotball, og kampstart var klokka 15 borte mot Skjetten - og FIFA finalen var satt opp klokka 14... Under finalen sto far og trener Bjørnar Helgerud og trippet, og bekreftet at nok Hampus ikke hadde plass i start-elleveren idag...

Grunnet direkte avreise til bortekamp foretok vi premieseremoni umiddelbart etter kampslutt.

Undertegnede kikket i går kveld på resultatet mellom Skjetten og Aurskog-Høland / AFSK - hvor gjestene tok med seg alle poengene hjem til egen kommune. Resultatet ?

0-6, og Hampus Helgerud scoret hattrick i annen omgang.....

FIFA turnering 2023 - topp 4:

1. Hampus Helgerud

2. Eigil Skagenes

3. Sverre Garnås

4. Vetle Jørgensen Evjen

Eigil Skagenes (49) fra Aurskog kom til kort i finalen, men spilte en solid turnering blant alle de snaut 40 deltakerne. Heller ikke Eigil hadde anledning til å møte i kafeteltet for motta sin premie, så også han fikk denne utdelt rett etter at vinneren spurtet ut i bilen på vei til fotballkamp.

På bildet under har Eigil med seg sin datter.

Årets finale ble stødig kommentert av Lars Jørgen Skaret, en oppgave han løste glimrende. Her har både TV2 og Viasat en uslepen diamant de ennå ikke har oppdaget... Enda et ben å stå på der, Lars Jørgen - tusen takk!

Arrangørene har også trukket ut en vinner av Adidas matchball blant alle deltakerne. Da Adidas ballene dessverre fremdeles ligger i en container på Oslo havn, så tar vi kontakt med alle vinnerne straks vi har disse i hus.

Vinner av Adidas matchball uttrekkspremie:    Leonardo Johansson Selj

Arrangørene gratulerer til alle vinnere, og takker absolutt alle for deltakelsen i år. Vi satser på gjentakelse neste år!